RU
UA
EN
PL
Про компанію
Продукція
Емульгатори-стабілізатори
Емульгатори-стабілізатори для БЖЕ
Стабілізаційні системи. Загущувачі.
Багатофункціональні альгінатні суміші
Суміші для делікатесів та шинок
Суміші на основі трансглютамінази
Допоміжні засоби
Комплексні суміші на фосфатній основі для п / к і в / к ковбас
Комплексні суміші на фосфатній основі для варених ковбас
Пряно-ароматичні суміші
Вакансії
Спеціальна пропозиція
Контакти
Соєвий ізолят Грінстаб В 500
Ізольований соєвий білок. Вміст білка не менше 90%.
Дозування:
У варених ковбасах - до 8% в рецептурі при гідратації 1: 5-6
В п / к і в / к ковбасах - до 6% в рецептурі при гідратації 1: 4-5
У консервах - до 8% при гідратації 1: 8-10
<< Назад